Hyvät Kärkkäiset ja Kärkkäisten ystävät, muistattehan!

Sukuseuran sukukokous ja sukupäivät järjestetään
ensi kesänä 27.-28.7.2019 Kiuruvedellä.
Kärkkäisten sukua on asunut jo 1500-luvulta saakka
Kiuruveden alueella ja moni Kärkkäisten sukuhaara on sieltä lähtöisin.

Kokouksen ilmoittautumispaikka avataan klo 11. Kokous pidetään ”Luomu-Suomen pääkaupungin” Kiuruveden kulttuuritalolla (Lähteentie 10 A, 74700 Kiuruvesi).

Kärkkäisten Sukuseuran sukukokous on samalla yhdistyksen vuosikokous henkilövalintoineen.
Kokouksessa pyritään viralliset asiat hoitamaan hyvin valmisteltuina ja ripeään tahtiin. Näin sukukokouksessa jää lauantaina aikaa runsaasti sukuhistorialle, sukututkimusasioille ja uusien sukujulkaisujen esittelylle.

Sukukokous alkaa klo 13. Savolaisten laulun ja tervetuliaissanojen jälkeen kuullaan juhlaesitelmä sekä käsitellään sukukokouksen sääntöjen vaatimat asiat. Viralliset asiat ja henkilövalinnat käsitellään kokouksissamme aina vauhdikkaasti.

Virallisten vuosikokousasioiden jälkeen kuullaan Kärkkäisten sukuun liittyvistä
DNA-tutkimuksista. Sukuseuramme tavoitteena on ollut saada DNA-tutkimuksen avulla laajempaa tietoa eri sukuhaarojen yhteyksistä toisiinsa.

Kokouspaikan tiloissa on perinteinen tietotori, missä sukuamme hyvin tuntevat suvun jäsenet
voivat kysyttäessä avustaa henkilöiden sijoittamisessa oikeaan sukuhaaraan ja antaa muutenkin vinkkejä sukututkimuksesta. Kokouspaikan aulatiloissa on myynnissä sukujulkaisuja sekä seuramme viirejä ja T-paitoja.

Useat sukumme jäsenet ovat valmistelemassa tutkimuksia omista sukuhaaroistaan ja lisäksi on
tehty mielenkiintoisia henkilöhistorioita sukuumme kuuluvista henkilöistä. Näistä kuullaan ja niitä on esillä sukupäivillämme.

Illallinen on katettuna kokouspaikan ravintolassa alkaen klo 18.30. Illallisen lomassa
kuunnellaan musiikkiesityksiä ja luvassa on myös tarinoita suvustamme ja sukumme jäsenistä menneiltä ajoilta.

Sukupäivien ohjelma jatkuu sunnuntaina 28.7. Kiuruveden kirkossa jumalanpalveluksella. Sunnuntain pääohjelma on opastettu bussimatka sukumme juurille - Kärkkäisten vanhoille ja nykyisillekin asuinsijoille. Matkan varrella pysähdytään nauttimaan kahvit. Bussimatkan suunnittelee Tuulikki Kärkkäinen, joka toimii myös retken oppaana.

Ilmoittautumisohjeet on lähetetty sähköpostilla tai kirjeellä osoitelistamme mukaisesti touko-kesäkuun vaihteessa. Ne ovat myös kotisivuillamme kohdassa Jäsenkirjeet. Majoituksen pyydämme jokaisen järjestämään itse.

Hotelli Peltohovissa Kiuruvedellä on varattu Kärkkäisten sukuseuran nimellä 10 kahden
hengen huonetta. Jokainen majoittuja huolehtii mahdollisesta varauksesta itse
12.7.2019 mennessä. Kahden hengen huoneen hinta on 90 euroa vuorokaudelta
sisältäen aamiaisen. Jokainen huolehtii majoituskuluistaan itse.

Keväisin terveisin,

Risto Kärkkäinen, sukuvanhin

-----
Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut, ilmoita uusi osoitteeseen: karkkaistensuku@luukku.com. Tiedotteita lähetettäessä on ilmennyt paljon vanhentuneita osoitteita.

Verkkosivuja voidaan lukea tietokoneen lisäksi myös tableteilla ja älypuhelimilla, koska kotisivut skaalautuvat käytetyn välineen mukaan.

Kotisivuilla on sukuseuralle ja toimijoille sähköisesti palautettavia, yhteydenottoa helpottavia lomakkeita. Niitä on mm. sukuseuraan jäseneksi liittymistä sekä sukututkimukseen ja -julkaisuihin sukutietojen lähettämistä varten. Sukuseuran tuotteiden tilaukset tehdään sukuvanhimmalle osoitetulla lomakkeella.

Kotisivut on suunnitellut ja aiemman version ohjelmoinut Tuulikki Kärkkäinen. Hänelle voi antaa palautetta, esimerkiksi jos on hyviä ehdotuksia, kotisivuissa ilmenee ongelmia tai havaitsee virheitä. Yhteydenotto voi tapahtua esimerkiksi sähköpostilla, jota voi käyttää vasemmalla olevan palkin kautta.
Nykyisistä kotisivuista ovat huolehtineet Tuulikki ja Matti Kärkkäinen.

Tietokonekäytön vihjeitä:

Paina päivitysnuoli- tai F5 -näppäintä saadaksesi koneellesi viimeisimmät päivitykset.

Sivuille pääsyä helpotat jatkossa laittamalla tämän sivun koneesi avattuna ollessa, ylhäältä löytyvään palkkiin, "Suosikit" (Internet Explorer-selaita käyttäessäsi) tai "Kirjanmerkit" (Mozilla Firefox-selainta käyttäessäsi), ja näppäämällä "valmis". "Suosikit" tai "Kirjanmerkit" -valikosta näille sivuille pääsee sen jälkeen klikkaamalla tarvitsematta muistella ja kirjoittaa osoitetta aina uudelleen.