Sukuseuran viimeisimpiä uutisia

Sukuseuran sukukokous ja sukupäivät järjestettiin
kesällä 2019 27.-28.7. Kiuruvedellä kulttuuritalossa.
Kärkkäisten sukua on asunut jo 1500-luvulta saakka Kiuruveden alueella ja moni Kärkkäisten sukuhaara on sieltä lähtöisin.

Kiuruveden kaupungin tervehdyksen toi kaupunginjohtaja Jarmo Muiniekka, joka itsekin kuuluu Kiuruveden Kärkkäisiin äitinsä puolelta. Juhlaesitelmän piti FT Jouko Kokkonen, myös hän äitinsä puolelta Kiuruveden Kärkkäisiä. Juontajana ja musiikin esittäjänä toimi Pekka Tapio Kärkkäinen Pielavedeltä. Kiuruvetinen monilahjakkuus Hilda Kilvensalmi lauloi ja soitti viulua. Hilda esiintyi Kärkkäisten sukupäivillä jo toisen kerran – aiemmin hän esiintyi v. 2013 Iisalmessa sukupäivillä Kiuruvedellä tenavatähti-kilpailun vähän aiemmin voittaneena.

Virallisten vuosikokousasioiden jälkeen kuultiin Kärkkäisten sukuun liittyvistä
DNA-tutkimuksista. Sukuseuramme tavoitteena on ollut saada DNA-tutkimuksen avulla laajempaa tietoa eri sukuhaarojen yhteyksistä toisiinsa.

Illallinen on katettuna kokouspaikan ravintolassa alkaen klo 18.30. Illallisen lomassa
kuunnellaan musiikkiesityksiä ja luvassa on myös tarinoita suvustamme ja sukumme jäsenistä menneiltä ajoilta.

Sukupäivien ohjelma jatkuu sunnuntaina 28.7. Kiuruveden kirkossa jumalanpalveluksella. Sunnuntain pääohjelma on opastettu bussimatka sukumme juurille - Kärkkäisten vanhoille ja nykyisillekin asuinsijoille. Matkan varrella pysähdytään nauttimaan kahvit. Bussimatkan suunnittelee Tuulikki Kärkkäinen, joka toimii myös retken oppaana.

Ilmoittautumisohjeet on lähetetty sähköpostilla tai kirjeellä osoitelistamme mukaisesti touko-kesäkuun vaihteessa. Ne ovat myös kotisivuillamme kohdassa Jäsenkirjeet. Majoituksen pyydämme jokaisen järjestämään itse.

Hotelli Peltohovissa Kiuruvedellä on varattu Kärkkäisten sukuseuran nimellä 10 kahden
hengen huonetta. Jokainen majoittuja huolehtii mahdollisesta varauksesta itse
12.7.2019 mennessä. Kahden hengen huoneen hinta on 90 euroa vuorokaudelta
sisältäen aamiaisen. Jokainen huolehtii majoituskuluistaan itse.

Keväisin terveisin,

Risto Kärkkäinen, sukuvanhin

-----
Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut, ilmoita uusi osoitteeseen: karkkaistensuku@luukku.com. Tiedotteita lähetettäessä on ilmennyt paljon vanhentuneita osoitteita.

Verkkosivuja voidaan lukea tietokoneen lisäksi myös tableteilla ja älypuhelimilla, koska kotisivut skaalautuvat käytetyn välineen mukaan.

Kotisivuilla on sukuseuralle ja toimijoille sähköisesti palautettavia, yhteydenottoa helpottavia lomakkeita. Niitä on mm. sukuseuraan jäseneksi liittymistä sekä sukututkimukseen ja -julkaisuihin sukutietojen lähettämistä varten. Sukuseuran tuotteiden tilaukset tehdään sukuvanhimmalle osoitetulla lomakkeella.

Kotisivut on suunnitellut ja aiemman version ohjelmoinut Tuulikki Kärkkäinen. Hänelle voi antaa palautetta, esimerkiksi jos on hyviä ehdotuksia, kotisivuissa ilmenee ongelmia tai havaitsee virheitä. Yhteydenotto voi tapahtua esimerkiksi sähköpostilla, jota voi käyttää vasemmalla olevan palkin kautta.
Nykyisistä kotisivuista ovat huolehtineet Tuulikki ja Matti Kärkkäinen.

Tietokonekäytön vihjeitä:

Paina päivitysnuoli- tai F5 -näppäintä saadaksesi koneellesi viimeisimmät päivitykset.

Sivuille pääsyä helpotat jatkossa laittamalla tämän sivun koneesi avattuna ollessa, ylhäältä löytyvään palkkiin, "Suosikit" (Internet Explorer-selaita käyttäessäsi) tai "Kirjanmerkit" (Mozilla Firefox-selainta käyttäessäsi), ja näppäämällä "valmis". "Suosikit" tai "Kirjanmerkit" -valikosta näille sivuille pääsee sen jälkeen klikkaamalla tarvitsematta muistella ja kirjoittaa osoitetta aina uudelleen.