Kärkkäisten Sukuseura pitää kolmen vuoden välein sukukokouksen ja sukupäivät.

Kärkkäisten Sukuseuran sukukokous on samalla yhdistyksen vuosikokous henkilövalintoineen. Kokouksessa pyritään viralliset asiat hoitamaan hyvin valmisteltuina ja ripeään tahtiin. Näin sukukokouksessa jää lauantaina aikaa myös mm. sukuhistorialle, sukututkimusasioille ja uusien sukujulkaisujen esittelylle.

Tällä hetkellä on valmisteilla uusia Kärkkäisten sukua koskevia sukututkimuksia ja sukujulkaisujakin.

Sukuseuramme on usean vuoden ajan pyrkinyt kokoamaan tarinoita ja juttuja eri aikoina eläneistä Kärkkäisistä.

Monet sukuseurat ovat käyttäneet DNA-tutkimusta perinteisen sukututkimuksen rinnalla saadakseen laajempaa tietoa esimerkiksi eri sukuhaarojen yhteyksistä toisiinsa. Sukuseuramme on käynnistänyt Kärkkäis-YDNA-projektin eri sukuhaaroista. Vapaaehtoiset "koehenkilöt" maksavat itse DNA-tutkimuksen kustannukset DNA67 osalta (siis 67 markkeria) . Osa ennen sukuseuran käynnistämää DNA-projektia maksoi 67 markkerin testinsä itse, joten kaikki testin teettäneet tasavertaisessa asemassa. Ensimmäisen testin maksaminen itse on myös osoitus omakohtaisesta kiinnostuksesta.

Uudet aktiivit eri Kärkkäis-sukuhaaroista olette tervetulleita kiinnostumaan sukujuuristanne, tulemaan mukaan Kärkkäisten YDNA-projektiin, kokoamaan sukutietoja ja vanhoja valokuvia sekä kirjoittamaan muistiin Kärkkäis-tarinoita. Ensimmäinen Kärkkäis-tarinoita kirja on ilmestynyt 2019. Seuraavaan on jo alku odottamassa.